Firma Transbus Codreanu

http://www.transbuscodreanu.ro/

Adresa: Brasov , Str. 13 Decembrie nr.135
[email protected]
Telefon: +4-0268-545.883

Grupul de firme TRANSBUS CODREANU este una dintre cele mai importante organizatii romanesti din domeniul transportului de persoane, operatiunile grupului desfasurandu-se regional in zona de Nord-Est si Centru a Romaniei.

Principala activitate a grupului este transportul de persoane, la care se adauga multiple activitati conexe: scoli de soferi, autogari, statii ITP, cursuri de formare profesionala in domeniul transporturilor, inchirieri mijloace de transport in comun pentru diverse evenimente.

Traditia de 16 ani in acest domeniu de activitate, nivelul ridicat de pregatire al personalului si standardele de calitate la nivel european oferite constituie elementele care au contribuit la succesul si consolidarea renumelui grupului.

Fiind unul dintrei cei mai importanti jucatori din industria transportului de persoane din Romania, avantajul competitional decurge din:

• experienta dobandita pe parcursul acestor ani care a propulsat sistemul tot mai aproape de varful ierarhiei;
• logistica si conditii adecvate pentru activitatile desfasurate, structura si capacitatea flotei de vehicule;
• personal competent si cu experienta, cu aptitudini demonstrate in activitatile de baza si in managementul proiectelor;
• capacitatea de investitii, necesara pentru desfasurarea eficienta a activitatii si dezvoltarea permanenta in conformitate cu standardele europene in domeniu;

Informatii despre trasee si orarul curselor se pot obtine de la dispeceratele din cadrul autogarilor noastre.

Urmarim dezvoltarea de relatii pe termen lung cu partenerii si clientii nostri prin asigurarea de servicii la standarde europene si la cel mai bun raport calitate - pret.

Curse Transbus Codreanu


Au fost gasite 38 rute ale firmei de transport persoane Transbus Codreanu
Informatiile prezentate pe situl Autogari .NET au un caracter pur orientativ.
Nu ne asumam raspunderea pentru pagubele directe, indirecte sau circumstantiale produse prin utilizarea acestor informatii.