Firma Master Team

Adresa: Cluj-Napoca , Str. Samuil Micu, Nr. 6
-
Telefon: 0264/599182

Infiintata in anul 2002, Master Team S.R.L se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Cluj Napoca, judetul Cluj.

Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra efectueaza transport persoane Cluj-Budapesta cu microbuze. Compania are un efectiv de 10 angajati. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania

Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. In compania Master Team S.R.L se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor.

Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente.

Principala preocupare a companiei Master Team S.R.L este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre.

Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Curse Master Team


Au fost gasite 2 rute ale firmei de transport persoane Master Team
Informatiile prezentate pe situl Autogari .NET au un caracter pur orientativ.
Nu ne asumam raspunderea pentru pagubele directe, indirecte sau circumstantiale produse prin utilizarea acestor informatii.