Firma Lucky Trans Tour

http://lucky-tour.ro/

Adresa: Mioveni , Str. Parasti Nr.52
[email protected]
Telefon: +4-0372-788.862 +4-0248-26.00.66

Firma Lucky Trans Tour S.R.L., s-a infiintat in anul 1994 si are sediul in Mioveni, oras satelit al municipiului Pitesti. Aceasta are ca principal obiect de activitate transportul intern si international de persoane.
Impunerea pe piata nationala a transporturilor de persoane a avut loc la scurt timp dupa infiintarea firmei, un factor decisiv in acest sens fiind si parcul impresionant de autocare SETRA, IVECO, MAN si MERCEDES clasificate la 3 sau 4 stele si a fost confirmata prin rezistenta fata de concurenta puternica ce se gasea pe ruta Pitesti-Bucuresti.
Simultan, firma s-a implicat la nivel districtual oferind solutii pentru transport, in judetul Arges fiind deosebit de solicitate si apreciate cursele pe rutele: Rucar - Bucuresti, Leresti - Bucuresti, Curtea de Arges - Bucuresti, Campulung - Bucuresti, Mioveni - Bucuresti, Poiana Rusului - Bucuresti. Astfel ca, din acest punct de vedere, firma isi domina in mod clar concurentii.

Curse Lucky Trans Tour


Au fost gasite 19 rute ale firmei de transport persoane Lucky Trans Tour
Informatiile prezentate pe situl Autogari .NET au un caracter pur orientativ.
Nu ne asumam raspunderea pentru pagubele directe, indirecte sau circumstantiale produse prin utilizarea acestor informatii.