Firma Kessler

http://www.kessler.ro

Adresa: Sibiu , Str. E.A. Bieltz nr.21
[email protected]
Telefon: +4-0269-228.118 +4-0269-228.275 +4-0745-319.760

S.C. Reiseburo Kessler Sibiu S.R.L. a fost înfiintata în 1996 în Sibiu, având ca obiect de activitate principal transportul de persoane în trafic intern si international, având ca partener în Germania firma Reiseburo Kessler GmbH cu sediul în Siegen, societati care impreuna deservesc mai multe trasee internationale pe relatia Grmania – România.

Radacinile acestor doua firme se regasesc la inceputul anilor 1980, cand asociatul unic al acestor firme, domnul Kessler Walter a inceput sa efectueze trasporturi pe relatia Germania - Romania, la inceput cu mijloace de transport mici, iar pe masura ce afacerea s-a dezvoltat, cu microbuze si autocare. In decursul anilor, societatea s-a dezvoltat, ajungand ca in anul 1996 sa se infinteze o societate cu raspundere limitata si in Romania, avand acelasi asociat unic.

In prezent, cele doua firme au un numar de aproximativ 60 de angajati si un parc propriu format din autocare, microbuze si alte mijloace de transport din ultimele generatii, dotate cu tot ceea ce este necesar pentru desfasurarea in foarte bune conditii a transportului.

Sediu societatii romanesti se afla in Sibiu, str. E.A.Bieltz, nr.21, 22, unde se afla si doua hale moderne pentru repararea si intretinerea mijloacelor de transport, precum si cladirea de birouri. Sediul societatii partenere din Germania - Reiseburo Kessler GmbH, se afla in orasul Siegen, unde de asemenea s-au construit doua hale precum si cladirea de birouri. Halele sunt de constructie moderna, dotate cu aparatura moderna pentru intretinerea si repararea mijloacelor de transport.

Incepand cu anul 2004, societatile si-au extins activitatea cu vanzarea de mijloace de transport si pregatirea pentru vanzare, putand satisface cererile oricarui doritor de a achizitiona autocare sau microbuze.

Deviza societatii noastre este: Siguranta, Confort, Rapiditate.

Curse Kessler


Au fost gasite 1 rute ale firmei de transport persoane Kessler
Informatiile prezentate pe situl Autogari .NET au un caracter pur orientativ.
Nu ne asumam raspunderea pentru pagubele directe, indirecte sau circumstantiale produse prin utilizarea acestor informatii.