Firma Dls Bus

http://www.dlsbus.ro/

Adresa: Bucuresti , Str. Ion C. Filitti, nr.6, Et.3, Ap.12A, Sector 3
[email protected]
Telefon: +4-0751-148.474

Firma DLS BUS din Bucuresti a luat fiinta in anul 1997 si este o firma de transport ce ofera servicii de: inchirieri autocare Mercedes, inchirieri microbuze Mercedes si VW, transport de persoane intern si international.

Dispunem de un parc auto de:

- 118 microbuze Mercedes Sprinter si VW Crafter ani de fabricatie 2008-2009 cu capacitate de transport cuprinsa intre 16-20 de locuri clasificate la 2 si 3 stele.

- 25 autocare Mercedes ani de fabricatie 2007-2008-2009 cu capacitate de transport cuprinsa intre 27-50 locuri clasificate la 4 stele.

De asemenea, asiguram transporturi ocazionale de persoane pentru diferite evenimente speciale, curse speciale, calatorii de afaceri si de agrement, servicii de protocol, transport pentru delegatii, transportul persoanelor catre un punct stabilit, transportul catre si de la intalniri de afaceri, tururi de oras, tururi de tara, conferinte, tabere scolare, baluri, diverse ceremonii, excursii si va consiliem in organizarea calatoriilor, vacantelor si evenimentelor.

Curse Dls Bus


Au fost gasite 40 rute ale firmei de transport persoane Dls Bus
Informatiile prezentate pe situl Autogari .NET au un caracter pur orientativ.
Nu ne asumam raspunderea pentru pagubele directe, indirecte sau circumstantiale produse prin utilizarea acestor informatii.