Firma Deni & Cami Transport

http://www.transport-italia-spania.ro

Adresa: Alba Iulia , Str. Scortarilor Nr. 5, Ap.18
[email protected]
Telefon: 0264536121

Deni&Cami Transport este o societate romana, infiintata in anul 1998 in Cluj-Napoca. Societatea este inregistrata la Registrul Comertului Cluj cu nr. J12/1624/1998, codul unic de inregistrare este RO11079019 si are sediul in Cluj-Napoca, Str. Scortarilor, Nr. 5, Ap. 18, jud. Cluj, Cod postal 400186.

Din 2005 are ca principal domeniu de activitate transportul intern si international de persoane cu principalele destinatii Italia - Franta - Spania oferind servicii complete de transport in conditii de confort maxim, siguranta, calitate si corectitudine, toate acestea la un standard inalt cu autocare Mercedes de 3 si 4 stele, dotate la standarde europene, cu aer conditionat, incalzire, instalatie audio si video, soferi cu experienta si nu in ultimul rand preturi accesibile.

Cu o experienta de peste doi ani si cu servicii de inalta calitate si profesionalism, Deni&Cami este pregatita sa satisfaca orice cerinta, curse ocazionale sau pe baza de contract dupa un anumit program de transport.

Dorim sa fim cei mai buni si de aceea ne preocupam de calitatea servicilor noastre si asiguram seriozitate, promtitudine si calatorii la cele mai noi standarde europene si cele mai mici preturi de pe piata.

Curse Deni & Cami Transport


Au fost gasite 1 rute ale firmei de transport persoane Deni & Cami Transport
Informatiile prezentate pe situl Autogari .NET au un caracter pur orientativ.
Nu ne asumam raspunderea pentru pagubele directe, indirecte sau circumstantiale produse prin utilizarea acestor informatii.