Firma Azur-tc S.a.

http://www.azurexpres.ro

Adresa: Baia Mare , Garii nr.2
[email protected]
Telefon: +4-0262-221-777 +4-0749-221.777

SC Azur - TC Baia Mare se prezintă ca o firmă cu tradiţie şi este una dintre cele mai importante la nivelul jueţului Maramureş, având ca obiect de activitate principal transportul rutier de persoane prin curse regulate şi ocazionale, servicii de autogară, reparaţii şi intreţinere auto, inspecţii tehnice periodice, spălătorie auto.

Având un număr de aproximativ 50 de angajaţi, satisface în totalitate pretenţiile a mii de lociotori ai judeţului Maramureş, având o rază de acoperire în jurul municipiului Baia Mare, a multor localităţi importante şi nu numai. Fluxul de călători în judeţ atât ca navetişti şi nu numai se ridică la ordinul miilor de persoane lunar.

Prin traseele interjudeţene efectuate de societatea noastră cel mai importatant traseu este fără îndoială cel de Baia Mare - Cluj Napoca. Cu cele 8 curse zilnice pe tot parcursul unei zile asigură legătura cu cel mai marecentru cultural, social, politic, medieval şi universitar din Transilvania.

Parcul auto este foarte diversificat pentru a face faţă tuturor cerinţelor. Societatea noastră deţine un nr. de 25 autocare, şi microbuze, având capacităţi de transport de 35 locuri pentru autocare până la 51 locuri.

Principalele mărci sunt: Mercedes Tourismo, Setra, Temsa Metropol, King Long, tradiţionalul RD 111 şi microbuze Mercedes Sprinter şi Volkswagen LT.

Punctul forte este folosirea unor autocare care oferă condiţii excelente de călătorie pe orice distanţă şi profesionalismul şoferilor.

Societatea deţine propriul SERVICE cu dotări specifice pentru reparaţii şi intreţinerea parcului auto.

Succesul societăţii stă în strategia de dezvoltare pe termen lung şi asigurarea condiţiilor de călătorie şi fidelizarea călătorilor.

Curse Azur-tc S.a.


Au fost gasite 40 rute ale firmei de transport persoane Azur-tc S.a.
Informatiile prezentate pe situl Autogari .NET au un caracter pur orientativ.
Nu ne asumam raspunderea pentru pagubele directe, indirecte sau circumstantiale produse prin utilizarea acestor informatii.